Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Nis

Gülşehir İlçe Devlet Hastanesi Tarafından "Çocukluk Çağında Diyabet" Konulu Seminer Verildi.

Nis

Genç Yürüyüş Projesi Okuma Halkası ile Söyleşi Gerçekleştirdik.

Mrt

109 yıl önce emperyalistlere karşı Anadolu’daki Türk varlığını korumak ve bin yıllık Türk topraklarını müdafaa etmek için verdikleri mücadeleyle milletimizi Çanakkale Zaferine ulaştıran bütün kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle, tazimle yâd ediyoruz.

Okul Sporları Beyzbol il birincisi takımımız kupasını aldı

Mrt

Nevşehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Tarafından Öğrecilerimize "Erken Yaşta ve Zorla Evlilikler" Konulu Seminer Düzenlendi

Okulumuzda "Girişimcilik" Konulu Bilgilendirme Yapıldı

Mrt

Bilek Güreşi Türkiye Üçüncüsü Öğrencimiz Havva Nur GÜLGAN, Gülşehir Kaymakamı Mehmet ZORTUL ve İl Millî Eğitim Müdürümuz Yusuf YAZICI tarafından ödüllendirildi.

Şbt

Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonu Öğrencimiz Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Muhsin ÖZDEMİR'i Ziyaret Etti

Şbt

Okulumuzda bütün öğretmenler, idareciler ve personele iş sağlığı ve güvenliği farkındalık eğitimi verildi.

Gülşehir Gençlik Merkezi Tarafından Öğrencilerimize Bilgilendirme Yapıldı

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdik

Okulumuz Kimya Öğretmeni Fatma ŞENOCAK'ın Tayini Çıktı