Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eseri tanıtıldı.

Kas

Yine bileğimiz bükülmedi okul sporları bilke güreşi genç erkekler ve genç kızlar kategorilerinde tam 14 altın madalya ile turnuvaya damga vurduk.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde "Geleceğe Nefes,Cumhuriyete Nefes" Sloganıyla Ağaç Dikimi Etkinliğine Katıldık

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 85. Yılında Saygıyla Anıldı

Kas

Nevşehir il AFAT görevlileri öncülüğünde okulumuzda Afet eğitimi ve yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı Nevşehir AFAT görevlilerine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÇEVİK'e , Okul Müdürümüz Mustafa MAZAK 'a ve Okul öğretmenlerimizden Cihan CAMBAZ ve Deniz KÜSMEZ'e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü tarafından, okulumuz öğretmen ve öğrencilerine "112 Acil Aramalar Tek Numara Tanıtım Faaliyetleri" kapsamında seminer etkinliği düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutluyorum Etkinliği Kapsamında Baten Enerji Üretimi AŞ Tuzköy Hes İşletmesinin sponsorluğunda okullar arası satranç turnuvası düzenlenmiştir.

Turnuvamıza katılım ve desteklerinden dolayı Baten Enerji Üretimi AŞ Tuzköy Hes İşletmesi Müdürü Özgür YILDIRIM'a Teşekkür ederiz.

Ortaokul                                      Lise

1.ye Yarım Altın             Ahmet Burak ERASLAN                Hasan Osman ÇETİN

2.ye Çeyrek Altın              Ayaz Can POLAT                       Rıdvan Utku Çankaya

3.ye Gram altın                Yunus Emre GÜÇLÜ                       Berkay BALCI

4.                                      Emre YÜCEL                            Elanur ADIYAMAN

5.                                      Yiğit ÇETİN                               Behram ARISOY

Ekm

Cumhuriyeti Coşkuyla Kutluyoruz etkinliği kapsamında Bilek Güreşi etkinliği düzenlendi.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI

Ekm

ÇEDES projesi kapmasında okulumuz öğrencileri Nevşehir Hayvan Barınağına ziyaret gerçekleştirdi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantımızı Gerçekleştirdik

Okulumuzda ÇEDES Projesi Kapsamında Mevlid Kandili Etlinlikleri Yapıldı.

Haz

Okulumuz Öğretmenlerimizden Zübeyde Erdem ve Şükran Çöl Öğretmenlerimize Veda Ettik

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını Yaptık