May

Mesleki Eğitim Tanıtım Çalışmaları kapsamında okulumuzun tanıtımını gerçekleştirdik.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramını Coşkuyla Kutladık

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Sınav Tarihleri Belirlendi

May

Çevre ve Hayvanları Sevme,Koruma Kulübümüz Hayvan Barınağı Ziyareti Gerçekleştirdi

May

Okulumuz Çevre,Temizlik ve Hayvanları Koruma Kulübü Tarafından Açıksaray Açık Hava Müzesine Gezi Düzenlendi

May

Okulumuz bünyesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce oluşturulan Sevgi Kütüphanesi ve Doğa Tohumculuk tarafından oluşturulan bilişim laboratuvarı açılışına Sayın Valimizİnci BECEL SEZER'in yanı sıra İlçe Kaymakamımız Mehmet ZORTUL,İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Memet POLAT ve ilçe protokolümüz katıldı.Kütüphanenin kurulmasında katkıda bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve bilişim sınıfının oluşmasında emeği geçen Doğa Tohumculuk yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Sayın ilçe milli eğitim müdürümüz RESUL ÇEVİK okulumuzu ziyaret etti.Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle görüşmeler gerçekleştirdi.Ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenecek olan" Liseler Arası İngiliz Parlementer Stili Münazara Turnuvası " için okulumuz hazırlıklara başladı. Grup seçmelerinden önce öğrencilerimize tanıtım yapmak, dilin ve hitabetin gücünü göstermek amacıyla konu ile ilgili" Muhteşem Münazaracılar " film gösterimi yapıldı. Film büyük bir ilgiyle izlendi.

Ara

İlimizde yapılan okul sporları bowling il şampiyonasında erkek takımımız il şampiyonu, kız takımımız il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimiz il dışında yapılacak şampiyonada ilimizi temsil etme hakkına sahip olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz Bilişim Teknolojileri mezunu öğrencilerimizden Batuhan Yılmaz 'a( Yılmaz Dron) bu güzel video için teşekkür ederiz. Mezun olsa da her fırsatta bizleri ziyaret eden geldiği yeri unutmayan öğrencilerimize teşekkür ederiz. MESEM programının dahil olması ile birlikte ilçemiz için çeşitli alanlarda meslek grupları oluşturmaya yeni işgücü oluşturmaya devam ediyoruz. Okulumuzdan ve MESEM programından mezun olan öğrencilerimiz almış oldukları diploma ve ustalık belgeleriile kendi işlerini kurup meslek hayatına başlıyorlar . Bir okuldan daha fazlası Gülşehir Şöh Mtal

Kas

Öğretmenler günü okulumuzda  öğrenci ve öğretmenlerimizce coşkuyla kutlandı

Kas

Okulumuz Tarım ve Orman bakanlığınca gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikimi etkinliklerine katılmıştır

Kas

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü Koordinatörlüğünde "Deprem Tatbikatı" Gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz öğrencileri arasında bilek güreşi turnuvası düzenlendi.