NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR - Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Aday Öğrenci

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Okulumuzu Neden Tercih Etmelisiniz?

Değerli Öğrenci Adayımız ve Velisi;

Okulumuzu tercih ettiğinizde öncelikle bir aile ortamına adım atmış olacaksınız. Mesleki alanda ortaöğretiminizi tamamlarken; kendisine, ailesine, çevresine, ülkesine, insanlığa ve çevresine saygı ve sevgiyi özümsemiş, üretken mutlu birer insan olma yolunda beraber bir yolculuğa çıkacağız. Bu yolculukta okulumuzda görev yapan tüm personel samimiyetle rehberiniz ve destekçiniz olacaktır.

Mesleki eğitim almak istiyor ve bunu bir aile ortamında gerçekleştirmek istiyorsanız okulumuzu tercih etmeniz size katkı sağlayacaktır.

-Okulumuz Mesleki Eğitim almak isteyen öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek kadro ve donanıma sahiptir.

- Öğrencilerimiz alanlarıyla ilgili bir yükseköğretim programına devam etmek istediklerinde bakanlığımızın sağladığı avantajlardan yararlanabilmektedir.

-Okulumuz öğrencileri 10-11-12. Sınıflarda sigortalı olarak eğitimlerine devam etmekte ve sağlık hizmetlerinden yararlanabilmektedir.

-Okulumuz sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel alanlarda aktif olup, öğrencilerimize kendilerini    ifade edebilecekleri imkânlar sunulmaktadır

Okulumuzun Program Türü

Anadolu Meslek Programı

Okulumuzun Yürüttüğü Projeler Ve Protokoller

-TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesi

-Baten Enerji Tuzköy Hes Sosyal Ve Bilimsel İşbirliği Protokolü

-Gülşehir Turizm Ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği Sosyal Ve Kültürel İşbirliği Protokolü

Okulumuzun Eğitim-Öğretim Şekli

Normal

Öğrenci Türü

Karma

Pansiyon Durumu

Pansiyon Yok

Okulumuzda Bulunan Alanlar

Bilişim Teknolojileri Alanı:

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı:

Muhasebe ve Finansman Alanı:

Okulumuzun Tanıtım Videoları

Alanlara Ait Dal Listesi ve Dalların Özellikleri

-Bilişim Teknolojileri Alanı                :           Web Programcılığı

-Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alanı         :           Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü

-Muhasebe ve Finansman Alanı                     :           Bilgisayarlı Muhasebe

Öğrencilerin staja gönderildiği kurumların bilgileri

Son sınıf öğrencilerimiz ilçemizde ve ilimizde bulunan resmi ve özel kurumlardan gerekli şartları taşıyanlarda "İşletmelerde Beceri Eğitimi" yapmaktadır.

Mezuniyet sonrası iş bulma imkânları ve okuldan mezun olmuş ve alanında çalışan öğrenci bilgileri

Öğrencilerimizin büyük bir kısmı mezun olduktan sonra özel sektörde alanları dışında çalışmaktadır. TSK' da görev yapan öğrencilerimiz mevcuttur.

Alana ait okul/kurumda yapılan uygulama örnekleri (resim-video vb)

Bilişim Teknolojileri Alanı:

Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı:

Muhasebe ve Finansman Alanı:

Ulusal /Uluslararası Yarışmalarda Elde Edilen başarılar

Yükseköğretime Yerleştirme Oranları

%15

Tanıtım, Rehberlik Veya Yönlendirme İçin İletişim Numaraları

Mehmet H. GÖKTAN                   Okul Müdürü                                                 05332506111

M. Ulaş ÖZSOY                  Müdür Yardımcısı                                                   05052957136

Mustafa SAYIN                 Bilişim Teknolojileri Alan Şefi                       05074555615

Ahmet H. ERCİYAS          Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alan Şefi

Leyla GÜNDÜZ                 Muhasebe ve Finansman Alan Şefi

Okula Kayıt Koşulları, Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Kontenjan dâhilinde merkezi yerleştirmeye göre öğrenci kaydı yapılmaktadır.

Ulaşım imkânları

Okulumuz ilçe merkezindedir. Köylerden gelen öğrenciler için taşıma ve yemek imkânı var.

Staj/beceri eğitimi bilgileri

Son sınıf öğrencileri maaş alarak haftada 3 gün  "İşletmelerde Beceri Eğitimi"  yapmaktadır.

Okutulacak Dersleri Ve Saatlerini Gösteren Haftalık Ders Çizelgeleri

Yayın: 07.06.2020 - Güncelleme: 07.06.2020 22:54 - Görüntülenme: 457